Sunday, December 4, 2011

Maggi Mi Goreng Ala Jepun - Chef Muluk


Bahan-bahan Utama :
  • 1 bungkus Maggi Mi Goreng Pluz Asli Pedas
  • 10 keping Rumpai Laut Jepun
  • 1 sudu teh 'Wasabi' Bermayonis

Bahan-bahan A :
  • 100gm Jejari Ketam (dihiris halus)
  • 100gm Timun (dihiris halus 8 cm panjang)
  • 100gm Lobak Merah (dihiris halus 8 cm panjang)

Cara-cara :
  • Masak Maggi Mi Goreng Pluz Asli Pedas seperti biasa.
  • Letakkan Maggi Mi Goreng Pluz Asli Pedas di atas rumpai laut jepun.
  • Kemudian sapukan 1 sudu teh ‘wasabi’ bermayonis dan susu Bahan-bahan A.
  • Gulung kemas dan hidangkan.

No comments:

Post a Comment