![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg120QfqcE-Edj3s4tB_kU6r0b5pDPQmoVV4z_zpB4TQz7CIZrpNpON5ZqqZQGUIha0DTNEDiSjjz_EA1D44GrZQPuvaPufifY1aPYL1rG1lYYvdSXafeRDc81_kEiiUL4TyQJgRbhk9HI/s320/23557_111266715570790_100000623865502_128311_5009965_n.jpg)
bahan2 doh:
200gm tepung gandum, 20gm tepung kastard, 150gm butter, 1 biji telur.
Jem nenas secukupnya...
Caranya:
- Adun semua bahan utk doh hingga sebati n lembut...(kalau nk rasa lemak boleh cuba campurkan 2pcs kraft single cheese... dan kurangkan butter ikut basah doh tersebut... ubah ikut suka hati jer....)
- terap doh mengikut acuan sendiri letak jem di atas kemudian bakar dgn suhu 180 drjh c selama 15 - 20 minit
"Selamat mencuba"
No comments:
Post a Comment