![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQ6obwa9OVNlWIIF-d0Snjp4r4w3zpQQOhWWYTP13BWqRJ8mAdU4VRSe8LJcRxiojdHziYtB24gNB7JboK45-6XaxzwVymD2Lq7GTkRfCPpkHXWq_ADW8P4CxJgXNCo2NrPXx_GClAS0o/s320/25200_382207172275_566707275_3680183_4841270_n.jpg)
Bahan²:
1 buku roti saiz kecil [450gm kot]
1 tin susu cair
1 tin air
1 tin buah laici
1/2 cawan gula halus/ gula kastor
2 biji telur
2 s/b tepung jagung
Sos Caramel [ masakkan sampai pekat]
1 cawan gula perang [brown sugar]
1/2 cawan air
Cara²
1. Koyakkan isi buah laici dan roti pada saiz kecil.
2. Campurkan semua bahan cecair dan rendamkan semua bahan selama 1 jam.
3. Bakar pada suhu 180'C selama 1 jam
4. Sejukkan dan potong untuk dihidangkan.
5. Hidangkan dengan sos caramel.
No comments:
Post a Comment